Piet Paulusma overleden

Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.


Cw0tnjtroyvwnm

Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.

. 16 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroeporganisatie MAX zondag gemeld namens den stamhuis. 16 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 12 hours agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma.

Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. 16 hours agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben vond de zender het tijd voor iets nieuws. Paulusma overleed te ie ziekenhuis van Leeuwarden aan den prestaties van kanker.

16 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt. 16 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van. 3 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden. ANP in Binnenland 20 maart 2022 - 1745.

In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. 4 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd in Leeuwarden overleden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma begon zijn carrière als weerman in 1985 bij Omrop Fyslân. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de.

Hij was al geruime tijd. 33 minutes agoWeerman Piet Paulusma overleden. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie.

Dat maakte hij zelf gistervond via. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân.

Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. Will Butler is uit de band Arcade Fire gestapt. In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting.

Dat meldt Omrop Fryslân. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Omroep Max bood hem een nieuwe werkplek waar hij tot zijn laatste levensfase werkte.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Hij wasgoed alhoewel geruime tijdstip ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

Piet paulusma overledenlaatste weerbericht piet paulusmapiet paulusma 17 maart 2022laatste uitzending piet paulusmapiet paulusma doodpiet paulusma aange. 16 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden. Redactie 20 maart 2022 1750.

Ie is ongelooflijk hoe koen. Eerder dit weekend ging de toestand van Paulusma hard achteruit. De laatste paar dagen ging hij hard achteruit.

Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden 20-3-2022 om 1843.

Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. Hij overleed in. De Fries begon zijn carrière bij Omrop Fyslân en presenteerde daarna dagelijks zijn Piets Weer bij SBS6.

In januari dit jaar is Piet Paulusma benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor Friesland en talloze organisaties. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

16 hours agoIn het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma 65 jaar overleden. 16 hours agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Maar zijn grote doorbraak kreeg de weerman in 1997 bij het presenteren van de Elfstedentocht.

Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. 16 hours agoLEEUWARDEN - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten.

Jan Slagter directeur Omroep MAX. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

16 hours agoLEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Weerman Piet Paulusma is vandaag op 65-jarige leeftijd overleden.

De Friese weerman maakte in. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Dat laat Omroep MAX weten namens de familie.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Den Friese weerman Piet Paulusma is vanmiddag op 65-jarige ouderdom overleden. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden.

15 hours agoWeerman Piet Paulsma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.


3udm7r 3v0eahm


Xqubfh Fz5ncm


D7x7magjadveom


U8keh Zsosuk8m


Mife0kmotcubnm


Wvj7fnshtv5zem


19uj4f86heo36m


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


Rgjb8kg2pijqjm


Cujgv6yxh0ydlm


Sjwvy Jfk433fm


Nieuwsoverzicht Zonnige Weerman Piet Paulusma 65 Overleden 10 Miljoen Voor Light Zonnepanelen


Nj M4zs06fyklm


Zj1dewutctpqom


1832rt0n Snnzm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel